Korleis skal du overnatta?

Enten du skal campa, bu på hotell eller i telt vil nok overnattinga opplevast som ulikt og spennande. Viss du skal bu på campingplass eller på hotell kan det vera lurt å booka plass eller rom i forkant. Det er mange som vil oppleva det lange landet vårt i år, og derfor er det fornuftig å sikra seg plass ein stad du ønsker allereie no. Bruk kredittkortet viss du skal booka overnatting på førehand (då får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert).

Kom deg rundt

Vårt land er langt, og vegane er mange. Gjer det hyggeleg på vegen ved å førebu turen. Nok snacks til barna, god musikk i høgtalarane og jevnlige pausar bidrar til å letta stemninga. Viss du treng ein større bil for å gjera turen behageleg, eller om du vurderer å innfri draumen om ei campingvogn eller bubil, så finnast det gode løysingar her hos oss. Du kan enten søka om lån til ein konkret bil eller campingvogn, eller eventuelt eit lånebevis viss du ikkje har bestemt deg endå.

Og husk, uavhengig av om det blir ny bil eller ikkje, på ferietur så er det viktig med mange ispausar!

Masse å finna på

Bade i fjorden, oppfriskende fjellvatn eller avsidesliggande innsjøar?

Sjå deg rundt!Når vi har ferie har vi tid til å ta det med ro og stressa ned. Gå ein tur, opplev den vakre naturen, kulturarven vår eller berre spasar rundt i ein ny bydel. Støtt opp om små lokale butikkar og næringslivet her i Noreg. Gå innom den lokale bakaren for ferskt brød eller nyt eit godt måltid på bryggekanten på den koselege havnerestauranten. Moglegheitene er mange.

Heilt til slutt – ta vare på de små ferieaugneblinkane. Det har vore ein omveltende vår med mange utfordringar, endringar og nyheiter i heile verda. Derfor blir det ekstra godt med ferie i år. Tid til å slappa av, møta ven og familie i små grupper med god avstand og bli kjent med Noreg som ferieland. Tenk kor heldige vi er som får lov til å feriera her, i eitt av verdas mest varierte og kanskje vakraste vesle land.

#tavarepå sommaren #tavarepå Noreg #tavarepå ferieaugneblinkane