Kva for sommardraumar har du?

Sommar og ferie byr på tid og moglegheit for å lage nye minner for deg og dine nærmaste. Våre djupe fjordar, høge fjell, langstrakte kyst og byar med særpreg gir oss fantastiske moglegheiter for ein god sommar i Noreg. Her har vi samla nokre gode tips og råd om korleis vi i banken kan hjelpe deg å få akkurat den sommaren du vil ha. Uansett om du ønskjer ut på farten, eller nytte høvet til å pusse opp heime, så vil vi at den skal bli noko heilt spesielt.

Draumen om å sjå det lange landet

Kvinne i ullgenser smiler med utsikt fra Trolltunga bak seg

Vi ønskjer deg alt godt på turen

Vi har samla ei rekkje ferietips frå oss i banken som sikrar at du får minst mogeleg uroer og meir sinnsro og tryggleik. Les meir og nyt turen!

Sommaren er perfekt for compact-living - flytt med deg hytta dit du vil

Familie slapper av ved bobilen sin

Slik kan du realisere draumane dine

Om sommaren når kveldane er lange og lyse, familien er samla og ferieroen søkk innover deg kan camping verkeleg vere noko heilt spesielt. Vi kan hjelpe deg å finansiere din neste campingvogn eller bubil. Les meir og søk om lån!

Produkta for ein betre sommar

Få heimen og hagen du ønskjer deg

To menn på stige maler et hvitt hus

Våre råd til deg som tenkjer at du skal pusse opp i sommar

Mange nyttar feriedagaene sine til å gå i gong med forskjellige heimeprosjekt. Kanskje står nytt kjøkken, bygging av terrasse eller måling av huset for tur? Vi har samla 7 tips for ditt neste oppussingsprosjekt.

Kanskje har du andre drøymer?

Mann og dame har stoppet bilen og ser ut over og peker på norsk landskap

Drøymer du om ny bil?

Vi kan tilby svært konkurransedyktig finansiering slik at din draum blir røyndom. Snakk med oss om billån og bilforsikring.
Far leser godnattfortelling for sønnen sin i sengen

Drøymer du om tryggleik og kvilepuls i kvardagen?

Er du og kjære din er tryggje og sikra økonomisk dersom noko skulle skje? Då er det godt å ha ein bank som kjenner deg og har gode produkt og løysingar som hjelper deg på vegen.